Klätteraporna

Förmiddagen spenderade på öppna förskolan som alltid på fredagarna. Lika roligt varje gång och barnen får härja av sig ordentligt. Det finns så mycket roligt att göra där, tänker man efter så finns det lika mycket att göra hemma. men åker man till öppna förskolan åker man dit för att leka, då ser man inte den där tvätthögen eller diskberget som ligger och väntar, så det är så skönt att komma dit, både för barnen och för mig.
 
 Efter öppna förskolan åkte vi på stan så Maximilian fick klippa sig och jag har aldrig varit med om maken på duktig kille alltså, jag satt som i chock för han satt still HELA tiden. Super duktig verkligen.
 
Men han visade vem som bestämde rätt så fort. Han sprang in på deras "lager" bakom kassan och visade vilket skynke över axlarna han ville ha, han  kom minsann ihåg att det finns ett med djur på. Sedan sa han: Bara så du vet så får du inte klippa så mycket. Efter när han hade klippt halva håret säger han även: Sen får jag en klubba. Eller hur? Sånt sätter sig verkligen i minnet på barn.
 
När vi kom hem från stan åt vi lite lunch och gick över till Evelina och barnen och lekte lite där. Sedan gick vi hem för att ha lite tacomys !Mums !
 
Maximilian somnade nu medans jag satt här och skrev så var tvungen att knäppa lite kort på sötnosen. Han somnade här bredvid mig i Celines myspöl.
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0