De är min tur nu..

Ja om någon vecka är der min tur att göra de som jag tror dom flesta har gjort vi de här laget.. Modell för en dag, men jag tar med mig barnen och hoppas få till några bra kort på dom, och ser det som ett plus att jag får bli lite fixad. Någon som vet om man får ta med sig klädbyte?


Ikväll blir det barngympa för Maximilian och ett core pass för mig.

Skrik och panik

Ja de fick lillgumman när hon fick sprutorna, bvc sköterskan såg lite små chockad ut för att hon skrek så hemskt, och efter första sprutan visste man att hon skulle få en till :S gjorde ont i mamma hjärtat.

Vikt förra gången:6330 gram
Vikt idag: 6645 gram

Nu blir det top model och kvällsfika !

Nybakat..

Dagen började med att vi åt lite nybakat bröd (bakade igår kväll) och gud så himlans mycket godare det är med nybakt än köpt !

Om ett tag ska vi åka in till bollnäs för en tur till BVC med Celine som ska få sin 3-månaders spruta och vägas och mätas. Tror hon gått upp mycket denna gång, känns som hon blivit så tung.

Efter sprutan blir det buspalatset med barnens faster Camilla och hennes barn.

Måndag

Idag bli det en tur till bollnäs för att hitta något fint att ställa på det nya köksbordet :) Kanske blir en tur till glössbo möbler också, har sett så mycket fint där på sistone så måste kanske införskaffa mig lite nytt !








Wordfeud

Då var man fast i de träsket..

Torsdag.

Jag säger som Maximilian: Jag vill åka till Thailand.

Out fits.

Nu längtar vi till sommaren
















Vilka underbart härliga barnkläder hm har.

Panic room

Inatt har de varit skrik och panik på lillgumman, vet inte va de har varit men skrikit hysteriskt var och varannan kvart. Så idag är man inte på topp precis. Men ikväll ska jag och Maximilian iväg och träna allifall, han på barngympa och jag kör ett core express. Tur man är vaken på nätterna och kan boka till nästa onsdag så fort passen kommer ut, dom är verkligen populär core passen.. 4 stycken hade bokat mellan 00:00 - 03:30, så de är inte bara jag som nattbokar träningspass.. :p

Big brother

Alltså de är ju egentligen ett jävla skit program, mem man måste endå titta på alla som gör bort sig. Seriöst vart fan hittar dom alla dårar? Roligt är det allifall att titta på när folk skämmer ut sig.
Citerar mamma: Och dom på loftet, är de ens riktiga människor?

Ny vecka.

Idag ska Maximilian på dagis, han har inte varit där på flera veckor men i fredags kväll knäcker han ur sig: I morgon blir de dagis. Så idag får han åka dit :)

Celines ögoninflamation är tusen gånger bättre idag, hon får upp ögat själv !
Har även anmält henne till babysim. Det ska bli mysigt!

Ögoninflamation

Celine vaknade upp med en ögoninflamation från gudarna vet vad, jag har sett ögoninflamation förut men detta tar priset. Stackars mammas lill hjärta.





Ute på sjön

Vi vart ute på sjön i nästan 4 timmar. Maximilian hade de jätte skoj och tyckte de var roligt med angeldonen och ville fiska upp isen :) Vi grilla korv och drack varm choklad. Celine sov nästan hela tiden. Super mysigt var de allifall.


















Ut på sjön

Har precis gjort varm choklad och ska strax göra ordning ungarna för att dra ner på sjön och kolla in mamma  och massa gamla arbetskamrater när dom anglar. Kommer bli super skoj. Korv med bröd är såklart nerpackat !

Senare på dan ska vi träffa Linnea, Mattias och barnen för lite mys. Får se om dom kommer hit eller om vi åker ut till dom i söderhamn.

Måste tillägga att inatt var den värsta natten sen Celine föddes, har sovit typ 3 timmar, inte för att de är Celine som hållt mig vaken för hon har faktiskt (kors i taket) sovit ganska bra inatt, var en sväng på en halvtimme som jag typ gav henne nappen 1 miljon gånger men hon bara spotta ut den. Så detta mysterium förblir nog alltid olöst: Varför spottar bebisar ut nappen när dom endå vill ha den? Ja allifall vet jag inte vad som höll mig vaken, sova kunde jag då rakt inte, fast jag borde kunna sova flera dygn med tanke på min överpigga dotter. Men men, nu ska vi dra ut på sjön så sova får vi göra en annan gång??

Ute och lekt

Efter öppna förskolan idag åkte vi hem, åt lite lunch som bestod av kebabgryta och ris. Sen efter det snodde vi ihop snickerskakor och sedan gick vi ut i det fina vädret en sväng. Sofie och Astrid kom förbi en sväng och drack lite kaffe sen kom Fritz förbi och han och Tobias drog till bollnäs för att köpa lite golv som vi ska ha till Celines rum :)




Maximilian jobbar på.



Tobias och Bamse busar



Celine tog en tupplur i vagnen.



Elvira ser ut att ha mindre roligt :)



Stella(n) ser också ut att ha lika roligt som Elvira :) Dom tycker nog de är roligare på sommarna när dom har en stor hage att skutta omkring i.

Nu ska vi äta lite fruktsallad.

Fredag

Fredagen ska vi spendera på öppna förskolan som vanligt :) Dock är man slut som människa då min dotter aldrig sover, igår från 7 på morgonen till halv 8 på kvällen sov hon 1 timme, 20 minuter åt gången, en 3 månaders bebis borde sova mer. och hon är även vaken på nätterna och stökar runt, men men, det vänder väl snart hoppas jag.


Träningvärk

Jag tar tillbaka att jag bara hade lite träningsvärk, ju längre in på dagen/kvällen vi kommer ju värre blir det. Det det sägs att träningsvärk är värst på den 3:e dagen så lagom till helgen blir jag väl liggandes !

Torsdag.

Vaknade upp med lite träningsvärk, mest i armarna, men inte konstigt då jag inte ens orkade 1 armhävning PÅ KNÄNA! Här snackar vi svag ! Sen fick jag inte till alla övningar riktigt heller, har så svårt att stabilisera höften, lite överrörlig de är jag ju och kommer nog alltid vara, men jag ska nog fixa de till slut, kände att de var jobbigt allifall :)


Senare ska vi leka med Evelina och barnen, tänkte åka snowracer, men de är så kallt ute idag, och jag som är en riktig fryslort (och äger inga ordentliga vinterkläder heller för den delen) går inte ut i detta väder om jag inte måste.





Skrev ju tidigare att jag köpt denna produkt och nu har jag testat den i någon vecka och jag säger bara WOW vilken produkt, glöm allt jag sagt om andra produkter som gör håret lent och fint, köp denna istället!

Tränat..

Hemkommen från mitt första träningspass på flera år, och en mer otränad människa får man leta efter. Hade träningsvärk när jag gick därifrån . Men grymt skönt var de :) Ska nog klicka hem lite träningskläder . Såg ut som en amatör i mina gamla dansbyxor :p

Har tittat in dom här på hm.se





Onsdag

Vilket innebär barngympa för Maximilian ikväll och ett träningspass för mig :) Är sjukt taggad!



Bebis i bur. Hon har börjat vända på sig i sängen på nätterna, vilket gör föräldrarna sömnlös.

Tisdag

Idag blir det en sväng till söderhamn med min mysiga lilla familj <3

Vikt.

Vikt förra gången:6005 gram
Dagens vikt:6330 gram

Längd förra gången:58 cm
Dagens längd:60 cm

Hon växer på lillgumman.

Efter kontrollen luncha vi med Anna, sen följde hon med hem på lite kaffe. Mysigt var de, är alldeles för långt mellan gångerna.

Nä nu ska jag boka mitt första träningspass. Core express. (undra vad jag gett mig in på)

Linslusarna.



Lyckas få med allas ansikte i bild :)

Vågar du?





Äntlígen har har jag hittat min genväg till lockigt hår.Plattången ! Vet att jag sagt de för, men säger det igen. THANK YOU GOD FÖR PLATTÅNGEN ! Det tar ca 10-15 minuter, har jag en riktig lock/vågtång kan jag få stå i en timme... Har så himlans tjockt hår, men nu kan även jag locka håret utan att de ska ta en evighet !

Måndag

Så här beskriver Celine sin natt: Jag åt och jag åt, och för omväxklings skull åt jag lite till !

Idag ska vi på bvc för lite vägning och mätning. Sen ska vi träffa Anna Dahlberg, vilket var sjukt länge sen, så de ska bli otroligt mysigt. Ska även köpa gymkort idag :) Duktighets poäng till mig.

Bilder.



Evelina och William



Mammas pojke.



Maximilian och Bamse



William och Bamse



Thilia vilar en sväng i vagnen




Celine sov en skvätt



Buspojkarna



Evelina långt långt där borta.



Maximilian

Söndag

Idag blir det pulka och snowracer åkning med Evelina och barnen :) Ska försöka knäppa lite kort och lägga ut senare .

Lindex hjälp?

Ursäkta men måste bara få fråga. Lindex är detta ett skämt?







Nog för att jag inte gillar grönt, men detta tar ju priset. Kan inte förstå vem som skulle vilja köpa dessa kläder till sitt barn.

Kvällsmys

Om ett tag blir de lördagsmys med chips och dipp :)

Försöker knäppa kort på lillgumman så jag kan framkalla, just nu har vi bara kort överallt på Maximilian. Vill ha något på Celine också, men min kamera är så dålig, 1 kort av 5 blir bra ungefär. Men jag ska önska mig en fotografering på barnen när jag fyller år, så ska göra förstoring efter de hade jag tänkt :)



Lillgumman i sin "Madicken" klänning.

Lördag..

Och jag har bara en fråga. Hur mycket kan en liten tjej på knappt 3 månader äta egentligen?

Torsdag.

Längtar redan tills vi ska äta. Idag blir det min favorit rätt, thailändska heta räkor !! MUMS ! Älskar stark och het mat!

Men först blir det korv grillning med Evelina, Fritz och barnen!

Onsdag

Måste bara tala om att de näst intill 4 timmar att skruva ihop mammas tv bänk ! Men tur vi skratta mest när de gick åt helvete. Vi följde instruktionerna som man skulle och endå lyckas vi bygga bak och fram. Men till sist blev de bra :)

Maximilian har varit iväg på Nordic kidz barngympa på sporthallen. Hm vad ska man säga? Bättre än förra terminen men fortfarande värst, han går sin egen väg våran lilla pojk och ska alltid göra precis tvärt om alla andra <3

Onsdag

Idag blir det att åka hem till mamma och skruva ihop hennes nya tv-bänk. Whis me luck !

Måste bara tillägga att jag gått ner min 27 kg som jag gick upp under graviditeten. Kan ni förstå? 27 kg upp? De är liksom nästa halva mig i vanliga fall. Nog för att jag var stor som en elefant denna gång.! Med Maximilian gick jag upp fjuttiga 6 kg, då är de väldigt lite, men 27 kg är väl endå att ta i. MEN NU ÄR DOM ÄNTLIGEN BORTA ! Plus 2 kg till :)

Nu har Jenny Frank varit snäll och gjort en header till mig, men nu till den stora frågan. Hur fan får man dit den i bloggen?



Nya köksmöblerna. Fast med 6 stolar !



Dom nya mattorna !






Älskar Svart, vitt och grått! Jag är inte mycket för färg och det jag ogillar mest, är träfärg, vanlig hederlig träfärg,  som ek och furu och det finns bara ett ord. BLÄ!

Pappaledig.

Hade helt glömt att från idag ska Tobias försöka vara pappaledig i 4 VECKOR! Alltså vi har inte haft en vecka sammanhängande ledigt med varandra på flera flera år, inge semester har han, inte sina 10 pappa dagar kunde han ta ut sammanhängande så detta ser jag verkligen fram emot. Han kanske får åka och jobba någon dag men endå :) Åh så mysigt vi ska ha dessa veckor ! JIPPI ! en lycklig och glad mamma har vi i huset idag ! Så vi inviger denna dag med en tripp till bollnäs och glor på affärer efter nya möbler och inrednings grejer ner till nedervåningen ! :) Kan de bli bättre ? NEJ ! Älskar min underbara lilla familj !

Våran lilla familj.







Måndag

Idag på dan har vi ingenting planerat, ska bara vara hemma och mysa, kanske titta på en film. Men i morgon ska jag försöka få iväg Maximilian på dagis, så han inte glömmer, har varit där 2 dagar på 3 veckor.

Ikväll blir det mammor och minimodeller, intressant att titta på så man får se hur dom tänker, men detta är absolut ingenting om man jämför med den engelska varianten "toddlers and tiaras",  som brukar gå på TLC, där snackar vi grymt sjukligt beteende.

Dessa filmer är mina absoluta favoriter filmer. Dessa kan jag se hur MÅNGA gånger som helst.

Gröna milen
Nyckeln till frihet
Thelma och Louise
Pay it forward
The notebook.
Baksmällan


Ännu en dag med en William

Idag är William här och leker, inte samma William som igår, nu är de en annan William :)

Tror de här var kring jul för två år sedan. Små ungarna .





Alltså gudars vilket hår han hade Maxis, han blev så stor när vi klippte av de, tror jag grät en skvätt till och med, ibland tar jag fram en lock och tittar på de :)

Friday, Im in LOVE !

I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday, I don't care about you
It's Friday, I'm in love

Monday you can fall apart
Tuesday, Wednesday break my heart
Thursday doesn't even start
It's Friday, I'm in love

Saturday, wait
Sunday always comes too late
But Friday never hesitates

I don't care if Monday's black
Tuesday, Wednesday heart attack
Thursday, never looking back
It's Friday, I'm in love

Monday you can hold your head
Tuesday, Wednesday stay in bed
Oh Thursday watch the walls instead
It's Friday, I'm in love







Kamera

Skulle behöva en ny kamera. Helst nyss. Min är verkligen dålig. Någon som har ett förslag på en bra kamera till hyffsat pris?

Kokosnötter

Nu har William varit här och lekt sen kl 10, och de har varit full rulle sen dess alltså :) Grejer har flygit och grejer har gått sönder och jag vet inte hur många gånger jag har hört orden godis, kokosnötter och cowboy.. Nu bänka jag dom framför Musse så nu är dom någorlunda lugna allifall..

 De är så roligt att lyssna på när dom pratar med varandra. Dom säger så knäppa saker.

Maximilian: Wille, du måste hjälpa mig att städa på mitt rum sen.
William. Det struntar jag i Maxis.
Maximilian: Men vilken toppen kille du är !

Maximilian skriker till William: Du är dum så kom hit och ge mig en kram !!
Jag säger då till Maximilian: Man säger inte att någon är dum.
Maximilian: Men jag vill kramas med honom.

Maximilian till Wille: Ska vi pussa våra tår?
William: Mmm godis.

Tidiga morgon.

Ja de blev en tidig morgon idag. Maximilian sover hos sin mormor inatt.. Han ville dit och sova och dricka bopp (oboy), det är hans tradition att dricka det där :) Idag kommer William hit och leker strax före kl 10 så måste hämta hem Maximilian före de.




Mina finaste !

RSS 2.0