Nu vill vi ha riktig vår.,

God morgon!

Hemma och vabbar fortfarande. Celines förkylning släpper inte riktigt och hon har en djup hosta, febern har gått ner allifall.


Jag vill att snön ska försvinna så man kan fixa i trädgårn.. Finns lite att göra om man säger så. Kaninburen har rasat av all snö så den behöver byggas om. Sen ta fram utemöblerna, alla krukor, bänkar och allt sånt roligt! Jag vill ha en riktig vår!!

Ha en fin dag!

Sjukstuga.

Här hemma är de sjukstuga och vi ligger mest och slappar framför tvn, börjar bli riktigt rastlös., Först varit hemma med Maximilian i nästan 2 veckor med hans ben och nu är dom sjuk..

Men jag surfar runt och hittar bara massor av fina grejer jag vill ha till köket.. Tror jag kommer unna mig själv lite födelsedags presenter, fyller ju nästa vecka. :-)











Ett fint tallriksställ så man kan ha sina fin tallrikar framme och ett litet skåp som jag skulle vilja fylla med fina skålar i härliga pastell färger. :-)

Skvallerbytta.

Tidig morgon för Fröken Söderberg. Inte för att barnen är vaken utan bara för att de är lördag och för att man är ledig.. eller nå.


Måste bara börja med att berömma Maximilian för att han var super duktig hos doktorn igår. Benet såg bra ut, lite svullet och blått än men inget att bry sig om.. Så nu kan han gå å dagis till veckan, om förkylningen försvinner.. Men han är en riktigt skvallerbytta alltså.. Bara säger rätt ut till doktorn igår från ingenstans: Vet du doktorn!? Min mamma svär hela dagarna! Snacka pinsamt. :-P


Idag blir vi nog inne hela långa dagen då båda barnen hade feber igår kväll. Typiiiskt när de är helg och allt och pappan är ledig och vi skulle kunna hitta på nå roligt. Men vi tittar nog på våran hemma bio nere i gillestugan ikväll till lördaggodiset, de är populärt!! :-)

Trevlig lördag!

Ljuvligt porslin.

Sitter och kollar runt på fint porslin och de finns så mkt fiiint!!

Som denna gudomliga med rosor.



Bloggtorka

Här har det vart en rejäl bloggtorka. Har inte ens loggat in här på över 1 vecka.
Det var väl mest rullat på som vanligt med jobb och dagis. Men nu är vi sjukskriven från dagis hela denna
vecka allifall. Maximilian har ju gjort illa benet och har gips, ska tillbaka till Gävle på fredag och se hur det ser ut.
Det ser nog bra ut så som han härjar på med den där benet.
 
Vi har även lite målar projekt pågång som jag fyndade i förra veckan. Det är så roligt att pyssla på
och dona omkring här hemma.
 
Ha en din dag !
RSS 2.0