Torsdag.

Dåligt bloggande av mig nu för tiden. Har inte så mycket att skriva om. Har målat som vanligt och hjälp mamma att flytta.

Detta är vad jag har målat nu dom senaste dagarna.



Måla.

Ja det är de enda jag gör nu för tiden, och inte åt mig själv längre heller. Utan nu har jag målat åt mamma, en stol och två hyllor och ett skrivbord,en byrå, en spegel och en hatthylla står på tur. Tycker de är så roligt när man ser hur den fula träfärgen försvinner och den blir himmelskt vit , ljus och fräsch! Har lite till mig själv och måla oxå, men nu går mamsen först för hon flyttar snart ! ;)

I morgon blir det äntligen en tur till frissan ! Mitt hår kommer tacka mig !

Life is a BITCH!

Ja just nu känns de som allting är uppkäftigt! Trodde allting var typ klart till dopet, bara boka församlingshemmet som jag tänkte göra igår men sköt upp till i dig. VILKET JAG ÅNGRAR NU! Jag ringde nyss och sa att jag ville boka församlingshemmet 1 juli och då säger hon på andra sidan luren: Tyvärr, hade du ringt för 1 timme sen hade de vart ledigt! Seriöst? Och de är nästan de enda datumet som fanns ledigt på hembygdsgården på hela sommaren, och så ska det passa ihop med prästen oxå. Och prästen som var snäll och skulle döpa 1 juli åt oss fast han egentligen inte kunde. Så jag tänkte ringa på engång nu och höra om prästen kan ett annat datum och då säger telefonsvararen: pastorstexpedition är stängt fram till kl 13 idag.  (suck) VILKET KRÅNGEL! och allt detta krångel bara för att jag är så fjantig och inte vill vara i kyrkan ! Töntiga mig. Men nu ger jag mig inte heller !

Barnkalas.

Har varit iväg på lite barnkalas, alltid lika mysigt !













Självaste födelsedagsbarnet Elvira ! :)

Lill snabben !

Alltså min dotter är inte ens 6 månader och hon sitter jätte duktigt,(inte helt själv, men länge själv, man måste passa tills det blir ett snelut) har fått 2 tänder och tar sig fram över golvet jätte snabbt själv, vart tog min lilla bebis vägen? Maximilian var bebis mycket mycket längre, men han var sen med allt istället, han kröp aldrig, satt själv ungefär vid 9 månader,men då är han född 6 veckor för tidigt så de var väl därför. Men endå!!! De går för snabbt !


Jag lämnade henne vid babygymet och sedan 2 minuter senare var hon enda där borta! hon rullar sig framåt på golvet och vrider och vänder på sig. SMART TJEJ!

Fredag

Idag är de fredag vilket innebär öppna förskolan som vanligt.
Sedan fara runt på lite affärer.

I helgen ska jag försöka måla mina hyllor om de är fint väder,
och så ska vi på kalas hos Jenny och Niklas dotter Elvira som blir 1 år.

Vita drömmar..

Dessa två gammla möbler har jag gett lite extra kärlek under någon dag nu och vips så blev dom som jag ville. Vita och fräscha!







Dåligt bloggande

Har nästan inte bloggat på en vecka. Har inte så mycket att skriva, vi har mest målat :) Målat byrå, pall, min gammla pigtittare som mamma sparat sen jag var liten och en stol :) har några hyllor att måla oxå så vi hoppas på fin väder snart. 

Jehovas knacka precis på. Och jag var måttligt intresserad? Nää va?

Torsdag

Idag ska vi försöka planera lite dop hade jag tänk, kommer inte ihåg hur jag lyckades förra gången :P Jag vill ju inte ha dop i kyrkan utan vill vara på hembygsgården här in Rengsjö precis som vi hade med Maximilian. Vi får se hur de går :) Vill ju ha mat/fika här hemma egentligen men man måste ju ha bord och stolar till alla.. Jaja..





Idag bli de nog en tur till erikshjälpen och hämta ut våra 3 nya bilbarnstolar! Vi kör på Britax, har aldrig hört något dåligt om dom, ligger jämt i toppen på bäst i test och vi har bara haft stolar från Britax och är super nöjd! Vi väljer inte efter priset, mina barn ska åka säkert, oavsett om de är en kort sträcka eller inte så även extrastolarna fick kosta en slant!

Maximilians extra stol!



Celine fick två sånna här. Vi vill ha stolar i båda bilarna.



Loppisfynd.

Här är ett av mina loppis fynd som jag gjorde idag ute i stugsund.







Detta söta lilla bord för endast 100 kr. Som hittat !

En underbar dag

Hade en helt underbar dag igår. Tog en promenad med barnen, Sofie och lille Astrid till Sofies stall och gav hästarna lite mat, sen gick vi hem hit och fikade cheesecake och cupcake som jag hade slängt ihop tidigare på morgonen ! Sen åt vi lite mat och sedan vidare ner på löten med Fritz och Evelina med barn, för att titta på kase och sedan vidare mot Björtomta och mötte upp Sofie, Lars och Astrid och tittade på ännu en kase. SUPER LYCKAD DAG!

Idag ska ja fixa lite i trädgården, försöka gräva igen dammen och fixa lite vårfint!

RSS 2.0