Godis och sockerkick!

Igår kladdade vi med att göra lite eget godis.. Maximilian hade fullt upp med att äta upp det han hade gjort på engång istället för att låta det stelna och spara det.. Men roligt att kladda var det allifall :)
 
 
 
Mamma/mormor var här och hjälpe till att kladda, hon var här en bra stund.. Hon hann äta våran fina lördagsmiddag också. Pommes och korv. Sedan på kvällen kollade vi på nya Johan Falk.. Riktigt bra, men det tycker jag alla dom filmerna är.. Vi åt snacks och lite smågodis. Smågodis är nog bland det bästa jag vet, man kan ta hur mycket man vill av vad man vill, man väljer själv liksom istället för att köpa en färdig påse där dom alltid snålar på dom godaste ;p
 
Innan vi kollade på filmen hade Maximilian en sockerkick och flängde mellan golv och tak och drog och slet och härjade på med lillestyster så tyckte det var superkul (till en viss gräns) Men dom åkte på en varsin bil, eller lillgumman stod mest still och hoppade upp och ner och skrek och skrattade medans den andra vildningen åkte fortare än blixten fram och tillbaka här i huset.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0