Fullspäckade underbara dag !

Våran dag har varit full späckad men började verkligen inte bra. Packade in oss i gamla volvon vi lånat av lillebror och det var inte bara.. Fick dela vagnen i 2 delar pch lägga ena delen i bakluckan där det var fullt med fäljar som jag fick kånka ut för att sedan knöla ner ena delen av vagnen ochs edan fick jag lägga andra delen i baksätet med Maximilian och Celine fick sitta fram med mig.. Och sedan startar inte bilen!!!! GRRR!! (kan tillägga att pappa ringde en timme senare och sa att bilen stratat när han prövat, vilken tur man har) Ringde mamma som skulle in och handla och frågade om vi fick åka med henne, och självklart fick vi det :) Men hur vi skulle ta oss hem var inte riktigt klart än.. Men medans vi vänta på mamma/mormor så myste vi lite inne i hallen.. Celine har sina nya urgulliga skor på sig som ni ser på bilden :)
 
 
Men till öppna förskolan kom vi med andan i halsen och tröjan ut och in :P HAHA! Pinsamt läge.. Jaja, har nog hänt dom flesta stressade småbarnsföräldrar.. Vi fikade,målade, lekte och sjöng!
 
 
 
 
Sedan gick vi till Max och åt lite lunch. Super gott, har inte ätit där på en evighet.. Sedan trallde vi ner på stan och shoppade loss lite.. Kan visa det i ett annat inlägg.. Sedan bokstavligen talat packade vi oss in i Evelinas bil för att fara hemmåt och hem kom vi. Var i bollnäs hela hela dagen! Från kl 10 till ca 16. Var rätt slut när vi kom hem så någon middag orkade vi inte laga, tur vi hade rester kvar sen hela veckan typ.. Vilket fredagsmys :P
 
 
 
 
 
Hoppas ni haft en lika bra dag som mig ! Tack alla inblandade och alla som ställde upp och skjutsade oss !
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0