Vilket IDIOTI !

Alltså detta blir bara värre och värre, nu ska inte 15 timmars barnen ens få en frukt på förmiddagen.. HUR SJUKT ÄR INTE DETTA? Så de är meningen att mitt barn ska sitta och titta på när dom andra som inte är 15 timmars barn äter frukt? De är ju så sjukt vidrigt så de inte är sant... De är inte svårt att skicka med en frukt, men de finns faktiskt människor som kanske inte har råd, en frukt kostar inte många kronor men för vissa familjer vrider dom och vänder dom på varenda krona för att ens ha tak över huvudet.. då prioriterar man inte frukt.. Egentligen skulle man skita i dagis överhuvud taget men Maximilian gillar att vara där och de är hans framtida klasskamrater som han ska gå med i flera flera år, självklart känner jag som mamma att han ska leka med dom redan nu och knyta band så att han inte står där själv och inte känner någon när den stora dagen är kommen, klart man vill ha någon annan än sin mamma att umgås med första skoldagen... och skiter vi i dagis nu blir vi av med platsen och de vill vi ju inte tills den dag jag börjar jobba igen.. Skulle rent ut sagt kunna vrida huvudet av den som bestämt detta !



Kommentarer
frida

Alltså det är verkligen helt sjukt! Kommunen lär ju ha råd med lite frukt till dagisbarnen? Den nya 15-timmarsregeln är helkorkad, helt klart..

2012-01-17 @ 20:24:20
URL: http://fridafransson.blogg.se/
Elin

Ja de är verkligen hur sjukt som helst ! Man blir galen på alla dessa nya regler... Känns som dom är less på 15 timmars barnen att dom gör allt för att föräldrarna ska ha dom hemma..

2012-01-17 @ 20:29:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0