Gårdagen och butik Linängen.

Igår flängde vi omkring i bollnäs halva dagen, var på massa affärer och sen åt vi lunch på mobackes med Sofie och Astrid. Hittade lite smått och gott som fick följa med hem, dock ingen matta till Celins rum. Hittade en på Rusta som kanske får följa med hem någon dag. Men hittade en matta som kändes rätt till Maximilians rum, men det tyckte inte han, så de fick vara.. För den här gången.. :P
 
 
På eftermiddan/kvällen var vi över till grannarna och firade Fritz som fyllde år. :) Åt gofika och barnen härjade på som vanligt. När vi var där säger Evelina: Du vet att de är 50 % på allt utom möbler på Linängen i morgon och på torsdag va? Nää de visste jag inte, så bokade genast in en åktur dit i morgon med Evelina och mamma :) Hoppas att hitta något fint till hallen då jag gjort om lite där.
Men ska ju till Gävle på med mamma på måndag och då ska vi ju till Owes ( det självklaraste när man åker till Gävle) så kanske hittar något fint där också. Säger bara en sak: Inredning är roligt !
 
 
 
Bilden är tagen från Linängens sida på facebook. Men visst har dom fina saker? För er som inte vet ligger butiken i Växbo !
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0